همکاری سامسونگ با ارتش امریکا برای توسعه فناوری
همکاری سامسونگ با ارتش امریکا برای توسعه فناوری
۲۰ آبان , ۱۳۹۶
اینترنت غیر حجمی برای موبایل نیست
اینترنت غیرحجمی برای موبایل نیست
۲۲ آبان , ۱۳۹۶
روش‌هایی خوشمزه برای تقویت سیستم ایمنی بدن!
روش های خوشمزه برای تقویت سیستم ایمنی

روش‌هایی خوشمزه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

قارچ ها چند صد سال است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مورد استفاده قرار می گیرند، زیرا فعالیت گلوبول های سفید خون را افزایش می دهند. گلبول های سفید در این شرایط حالت تهاجمی‌تری به خود می گیرند و از این رو می توانند به پیشگیری از عفونت ها و یا بهبودی سریع‌تر بیماری کمک می کنند. شما می توانید انواع مختلف قارچ ها را در رژیم غذایی روزانه خود جای دهید.

 

لیمو، لیمو ترش، پرتقال، گریپ فروت و نارنگی همگی از محتوای بالای ویتامین C سود می برند و در تقویت سیستم ایمنی و قدرت دفاعی بدن در برابر سرماخوردگی یا یک عفونت نقش دارند.

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، قدرت و وضعیت سیستم ایمنی بدن بر شرایط سلامت شما تاثیرگذار است و میزان آسیب پذیری شما در برابر ابتلا به سرماخوردگی یا ویروس هایی که در اطرافتان حضور دارند را تعیین می کند.

 

 این مساله به ویژه در فصل زمستان از اهمیت بیشتری برخوردار می شود، زیرا با کاهش چشمگیر دما میزان ابتلا به سرماخوردگی های شدید نیز افزایش می یابد. اگر از سیستم ایمنی ضعیفی برخوردار هستید، روش های مختلفی برای تقویت آن وجود دارند.

 

در این میان چند روش خوشمزه برای تقویت سیستم ایمنی بدن وجود دارند که با کمک برخی مواد غذایی به تقویت بدن کمک می کنند.

ماست

ماست حاوی پروبیوتیک ها است، که به افزایش باکتری های خوب ساکن دستگاه گوارش به منظور دفع میکروب های بیماری‌زا کمک می کند. مصرف روزانه هفت اونس (198 گرم) ماست می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن انسان کمک کند، زیرا گلوبول های سفید خون را به فعالیت بیشتر تحریک می کند.

 

شما می توانید با افزودن میوه هایی مانند توت فرنگی و بلوبری به ماست نه تنها عطر و طعم بهتری به آن ببخشید، بلکه فواید این ماده خوراکی را هرچه بیشتر افزایش دهید. همچنین، افزودن گرانولا به ماست آن را به صبحانه ای فوری برای افزایش سلامت کلی بدن تبدیل می کند.

سیر

سیر نه تنها عطر و طعم بهتری به غذاهای مختلف می بخشد، بلکه به واسطه تقویت سیستم ایمنی بدن انسان نیز شناخته شده است. سیر حاوی آلیسین است، که یک ماده فعال محسوب می شود و با باکتری ها و عفونت هایی که می توانند در بدن گسترش یابند، مبارزه می کند.

 

نتایج برخی مطالعات نشان داده اند که با مصرف شش حبه سیر در هفته می توانید خطر ابتلا به سرطان معده را تا 50 درصد و خطر سرطان روده بزرگ را تا 30 درصد کاهش دهید. برای افزایش مصرف سیر می توانید روزانه دو حبه از آن را به وعده غذایی خود اضافه کنید.

قارچ

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *